petek, 3. december 2010

Ne maram zime

Ne maram ne spluženih cest in pločnikov. Ne maram, da se v službo in iz nje cijazim več kot pol ure namesto slabih 10 minut. Ne maram teka po snegu - da tečem kot polž in se mučim huje kot pri tempo teku po suhem. Ne maram kidanja avta vsako jutro in popoldan. Hvala ♥, da to včasih narediš namesto mene ;) Katastrofe na parkirišču pri našem bloku pa raje sploh ne omenjam. Zima je ena velika groza.

3 komentarji:

  1. Kam se ti mudi? Pač pelješ počasi, tečeš počasi... Ni panike!

    Kako to, da vaš šerif ne uredi s parkirplaci?!? Pri nas hišnik pokliče vse, da prestavimo avte, pokliče plug in se parkplaci splužijo. Drugače pa pač vsak, ki ima avto eno mesto spluži in potem upa, da ko bo prišel domov, da bo še vedno fraj ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. S parkplaci pri nas pa je takole: dejansko parkplac za blokom (na zahodni strani) ni od našega bloka, ampak od občine, parkirajo pa na njem ljudje iz našega bloka, pa iz bloka na Pariške Komune in Frankolovske, pa še kdo drug. Drugi iz bloka parkirajo na parkplacih, ki so ob cesti pred blokom, pa na enem na južni strani ali pa na "parkplacih", ki so med drevjem na zelenici za blokom ali naprej na ulici. Torej so to vsi parklaci od vseh in hkrati od nikogar. Posledično jih tudi noben ne puca. Še ljudje, ki parkiramo na njih jih ne pucamo. Eni pač nimamo lopate, drugim pa se ne ljubi, ker če spucaš "svoj" parkplac, potem sigurno ne bo več prost, ko prideš domov. Itak pa je v našem bloku večina starčkov, ki do konca zime avta sploh ne bodo premaknili s parkplaca.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pri nas imamo blokovske lopate - 2 lopati vsako zimo stojita v hodiku tako, da si lahko kadarkoli skidaš parkplac. NI izgovora, da ni lopate ;-)

    OdgovoriIzbriši