petek, 21. november 2014

30 dnevni izziv za ritko - prva dva tedna

Tako, prva dva tedna sta za mano. Vse treninge beležim v eno tabelico oz. dnevnik. Predpisani treningi zaenkrat niso naporni, zato še vedno delam svoje treninge, za konec pa še vaje iz izziva. Počepi z lastno težo mi ne predstavljajo nekega strašnega napora, zato delam Goblet počepe s kettlebellom (kettlebell držiš z obema rokama na prsih). Trenutno uporabljam 12 kilski KB s katerim naredim 20 počepov. Še kakšna dva ali trije bi še šli, več pa ne. Hip thruste pa delam kar na kavču. Zaenkrat ni potrebe, da bi uporabila dodatno težo. Sicer pa uteži na dolgi palici niti nimam. Je pa z lastno težo čisto dovolj težko - pač za malo dlje časa stisneš ritne mišice pa je ;)

Nekega strašnega učinka vaj še ni, malo pa se baje že opazi.
Malo je težko primerjati slike s tistimi od začetka zaradi različne obleke, se pa na teh lepo vidi v čem je problem. Pa, da imam malo blatne pajkice od vzpona na Pohorje tudi hahaha.

Količina vaj v prvih dveh tednih je dokaj majhna (za včerajšnje vaje sem porabila cca 18 minut). Se pa stopnjuje in ocenjujem, da bom za zadnji trening porabila okoli pol ure. Tako bom morala počasi zmanjševati trajanje treninga prej, saj več kot 45 do 50 minut na trening ne želim porabiti. Se želim v miru stuširati in oblečti preden se začne akcija.

Ni komentarjev:

Objavite komentar