ponedeljek, 16. avgust 2010

Zdrav dan na Rogli s Petro Majdič

Kljub bolj slabi vremenski napovedi, je bil to soboto na Rogli prelep sončen dan. Je pa prejšnji dan kar močno deževalo in na progi je bilo kar precej vode in blata. Za mene, ki sem vajena asfalta in mi je edini "off-road" trening zadnje mesece potka ob Dravi, je bila kar precej naporna. Ampak bolj psihično kot fizično. Non-stop je bilo treba gledati pod noge, saj je bila pot do Lovrenških jezer polna korenin, blata, luž in potočkov. Tekačev je bilo kar precej, vendar pa smo bile le štiri ženske - jih je večina zgleda raje šla na pohod s Petro. Eva je že na začetku potegnila kot, da ima raketo v riti, s tretje uvrščeno pa sve se "dajale" vse do Lovrenških jezer, kjer mi ji je končno uspelo pobegniti. Nazaj grede pa je bila proga precej boljša - preskočiti je bilo potrebno le nekaj potočkov, ki so tekli preko ceste, in se izogniti veliki blatni luži na travniku malo pred ciljem.


Končni rezultat: 55 minut, 5 minut za prvo uvrščeno Evo in nekaj minut pred tretje uvrščeno, 2. mesto absolutno in 2. mesto v kategoriji!



Uradni rezultati pa so tukaj.

2 komentarja:

  1. Eni pa smo sam dihali zdrav zrak ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Si se tudi ti kar razgibal med tem ko si dirkal za Živo. Pa da ne pozabim jutranjega teka in da si prišel na Roglo z rolkami ;)

    OdgovoriIzbriši