nedelja, 5. april 2009

Naporen vikend



V soboto je oče nadaljeval petkovo ometavanje razbitega zidu v kopalnici, midve z mamo pa sve iz stanovanja nosile odpadni material - stare ploščice iz kuhinje in kopalnice, zidake in omet od podrtega zidu (tistega s katerega je padel prejšnji teden omet), pa neko čudno talno oblogo iz kuhinje in ostalo navlako. Od 9h zjutraj do 6h zvečer sve znosile 109 veder gradbenega materiala oziroma 4 prikolice, ki sva jih potem z očetom zvozila v Snagin zbirni center na Streliški. Za konec pa smo naložili še eno prikolico starega parketa in lesa, ki ga bo očetov kolega naslednjo zimo skuril.

Očetu pa tiste tri vreče ometa, ki sem mu jih morala kupiti v petek, niso bile niti približno zadosti. Porabil je še dve, ki ju je že imel tam, pa še štiri večje vreče Baumaxovega ometa. Se je kar lepo uštel pri izračunu koliko bo rabil ;)

Brez navlake in odpada ter grobo popravljenimi stenami v kopalnici in kuhinji stanovanje ne zgleda več kot če bi vanj padla bomba. Končno je viden napredek. Do konca pa bo treba še kar nekaj dela ...

Ni komentarjev:

Objavite komentar