nedelja, 22. februar 2009

Dopust

Na žalost je minil prehitro. Sem mislila, da bo vožnja naporna, ampak je bilo kar vredu - Živa je del vožnje prespala, malo smo se igrali, pa peli smo tudi malo. Umag pozimi je super - večina hotelov in apartmajev je zaprtih, turistov skoraj nič - na obali samo tu pa tam srečaš koga, drugače pa samo sonček in morje. Če bi malo manj pihalo in bila kakšna stopinja več, bi bilo idealno.


Meni je celo uspelo iti trikrat tečt -bi šla tudi prvo jutro, ampak je Živa ponoči malo "žurala", pa sve raje malo dlje spale. Po zajtrku pa en dolgi sprehod - malo v vozičku, malo pa v Mei Tai-ju (je boljši razgled kot izpod plastične zaščite proti vetru na vozičku), malo igranja v sobi, pa še malo kopanja v bazenu in že je bilo dneva konec. Ko je dete zvečer zaspalo, pa še kozarec istrskega rdečega.


Hotel je bil super - prostorna soba, ogromna postelja in dobra hrana. Škoda edino, da ni bila malo manjša gužva na bazenu, da bi se dalo vsaj malo plavati ali pa vsaj za par stopinj bolj topla voda, da bi se lahko vsaj namakali. Žive to ni kaj dosti motilo - glavno, da se je dalo čofotati ;)
Škoda, da je že konec. Zdaj je pride še najhujši del dopusta - razpakiranje kufrov.

1 komentar:

  1. Živo bi bilo prav simpatično v živo videt kako čofota;)

    kolega je bil tudi pred kakšnih 10 dnevi v istem hotelu in je bil zelo zadovoljen, posebej je hvalil hrano in da je bilo v hotelu veliko klubov na pripravah.

    Leon

    OdgovoriIzbriši