sreda, 30. junij 2010

Junijska inventura

Junij je bil kar se rekreacije tiče kar precej naporen.
Uspelo mi je preteči največ kilometrov (208,3 km) od kar se je pred dvema letoma rodila Živa, pa tudi pri treningih za moč sem bila pridna. Mogoče celo preveč, saj mi je kljub temu, da nisem utrujena in nimam večjega muskelfibra, padla odpornost in moje ustnice spet krasi herpes. Sicer ni tako gromozanski kot decembra lani, ampak vseeno je znak, da mogoče malo pretiravam. Pa zadnja dva dni imam že manjše težave s spanjem, kar pa po eni strani tudi ni slabo, saj mi vsaj uspeva brati knjigo. Se pa vaje za moč obrestujejo, saj težav s piriformisom nimam, pa tudi na tehtnici se pozna.
Da se ne bom skurila, bom v juliju prenehala z dvema treningoma na dan in se bolj osredotočila na prehrano, ki je moj večji problem. Vaje za moč oziroma krožni treningi pa bodo seveda ostali, bo pa režim treningov malce drugačen, ampak o tem več kasneje.

1 komentar:

  1. Kaj se treningov tiče, ne bom komentral,ker tist kaj ti delaš zjutraj, lahk rečem samo kapo dol, tud tečeš super v takem pravem tempu, včas mal bolj, drugič malo bolj na izi in to je po moje glih prav.
    Kaj pa se prehrane tiče, pa raj ne bom komentiral, ker ne vem kaj je tolk narobe s tvojo prehrano... Ampak ti si pri nas strokovnjak za prehrano tak da že veš ;)

    OdgovoriIzbriši