sobota, 8. avgust 2009

Malarija

Nisem zbolela za tropsko boleznijo, ampak sem se spravila pleskat stanovanje ;) Je še kar nekaj za narediti - dokončati električno inštalacijo, zmonirati kopalnico, popraviti oz. narediti fasado pod okni, položiti laminat, ... - ampak ker pridejo po 15. zmontirat kuhinjo, jo je bilo potrebno prepleskati še s končno barvo. Ker sem s kuhinjo kar hitro zaključila - ena ura priprav, pa dobra ura pleskanja - sem prepleskala še Živino sobo. Tu je bilo malo manj priprav - to lepljenje začšitnega traka vzame kar nekaj časa - je pa bilo malo več skakanja po lestvi gor pa dol.




Uspelo mi je končati ravno do 18h, ko smo bile zmenjene s Sebi in Barbi za sladoled. Točen borovnica-jagoda v sladkem kornetu pri Lastovki. Je pasal po napornem dnevu. Pa babji čvek v dobri družbi tudi ;)
Zdaj me ma, da bi šla jutri popoldan še prebelit dnevno sobo.

Takole pa bo zgledala kuhinja čez dva tedna :)

Komaj čakam!

3 komentarji:

  1. ufffff, dobro si to zrihtala. take se mi dopadejo, ka si znajo kaj same narediti. to si še marsikateri ded ne bi znal pofarbati.

    kuhinja pa vsaj na tej sliki zgleda velika. dopade se mi, da je hladilnik velik. ;)) še samo tak odprt bi moral biti, ko v samopostrežni :)))
    lp;L

    OdgovoriIzbriši
  2. To je res tako delo za katero se mi zdi brezveze nekomu plačevati. Res ne rabiš diplome, da bi prefarbal stene :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ej samo je pri lastovki res najboljši sladoled. No ja z izjemo Iliha, ki razutra pri kukiju. :)

    Samo je tastari lastovki slava malo stopila v glavo pa godrnja, ko mu naročiš pol-pol. Ta mlada lastovka, je pa O.K. :)

    OdgovoriIzbriši