ponedeljek, 12. julij 2010

Izziv - po 2. tednih

Tehtnica je danes zjutraj pokazala sledeče: 62,2 kg in 23,8 % maščobe. Kile gredo dol, pa maščoba tudi. Obsegov si nisem merila, ampak se razlika opazi po obleki. Hlače, ki sem si jih kupila pred mesecem dni in so mi takrat skoraj pokale po šivih (hja, to se lahko zgodi, če kupiš brez probe), so mi zdaj ravno prav.
Krožni treningi po programu Turbulence training pa so super. So naporni, ampak 45 minut mine kot bi mignil. Nekega strašnega muskelfibra tudi nimam. Opazim ga dejansko samo pri teku, vendar me ne ovira preveč. Bolj me zdeluje tale vročina.
Moj jutranji trening ob sredah pa zgleda takole:


Vir

Tale trening je najbolj naporen od vseh. Pri ostalih je precej manj skakanja, pri četrtem je tudi precej vaj z žogo, ki mi (zaenkrat) delajo največ težav.
Bom pa morala kmalu nabaviti še palico za zgibe. Razmišljam o nakupu tele, saj se mi zdi, da je ne samo bolj uporabna od tiste, ki se samo privije med podboj vrat, ampak tudi bolj varna.

1 komentar:

  1. Ja res je da že vse plapola na tebi, saj ne da bi ti bil fovš, super, da tak napreduješ, sam upam, da se boš znala ustavt, ker jaz pa tud mam rad, da lahk kaj primem ;)

    OdgovoriIzbriši