petek, 31. julij 2009

Prekleti krvosesi

Že celi večer se praskam po nogah in stopalih, ker so me te zveri popikale. Vem, da se to ne sme, ampak me srbi za popizdit. Ampak v primerjavi z Živo pa imam jaz srečo. Ne samo, da ima pike po rokah in nogah, ena zverina jo je včeraj pičila pod oko in je bilo danes zjutraj tako zatečeno, da je zjutraj komaj gledala. Na srečo je bolj pametna kot mama in se ne praska, pa tudi Kamagel in Zanza No stik nekaj malega pomagata tako, da je oteklina precej splahnela. Saj jo kar špricam z Zanza no repelentom, ampak te naravne zadeve ne delujejo najbolje, predvsem pa je tu zgleda raj za komarje in kak nisi našprican, že imajo zabavo. S čim močnejšim, na primer Autanom, pa je ne upam špricati. Sicer pa ali sploh obstaja kaj učinkovitega proti komarjem?


Zdaj premišljujem, če je res pametno iti zjutraj tečt do Mure? Najlepša trasa naokoli, ampak komarjev za izvoz.

3 komentarji:

  1. Zjutraj le idi, takrat ni toliko komarjev, oni namreč najraje napadajo zvečer!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. ...pa pike maži z Fenisil gelom. Je bolj učinkovit kot Kamagel. Še boljše je, če ga imaš v hladilniku. Potem je to res eno veliko olajšanje...

    Naravni repelenti so za en k****. Inot uporablja Vape extreme protection (kupljen v Sanolaborju). Jaz ga uporabljam samo karad je nujno potrebno. Drugače raje pike mažem z fenistilom.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pri nas na dvorišču so tudi zjutraj. Včeraj nisem šla do Mure, ampak mimo Kamešnice, ki je zgleda tudi zelo priljubljena počitniška destinačija komarjev ;))) Me pa je danes dopoldne presenetilo, ker pri Muri sploh ni bilo komarjev, prejšnji teden pa v popoldanskem času en sam komar.
    Je pa Kamagel bolj ali manj vstran vržen denar - Chicco stick je dosti boljši, pa tudi priročen. Bomo pa probali še Fenistil.

    OdgovoriIzbriši